Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. Това заяви

...
Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. Това заяви
Коментари Харесай

Викат Корнелия Нинова на разпит в прокуратурата

" Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти, обяснявайки, че в понеделник е получила призовка, съгласно която трябва незабавно да се яви на разпит.
Прочетете още
" Прокуратурата на България не е инструмент за правораздаване и правдивост, а бухалка за неуместните. Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Г-н Гешев, свършиха ли дрогираните водачи, които избиват хора по улиците? Свършиха ли нарушителите, които изнасилват възрастни дами по селата за 20 лв. от пенсиите? Свършиха ли наркотрафикантите, нагласените публични поръчки, та се заехте с уреждането на вътрешнопартийните въпроси в Българска социалистическа партия? Това се случва невиждано и за пръв път в историята на правораздаването ", добави още тя.

Нинова би трябвало да даде запис и заверени копия от стенограма и протокол от съвещание на Националния съвет на БСП от 28 август. По думите ѝ тя би трябвало да връчи и призовки на други членове на националния съвет, организационния секретар и зам.-председателя на контролната комисия – да се явят на разпит, с цел да обяснят какво са говорили по време на партиен пленум на Българска социалистическа партия.

„ Образувана е прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев. Той беше изключен от партията. Съдът отхвърли да впише това изключване, което също е невиждан акт. Кирил Добрев идва на съвещание на Националния съвет, изрича се и в този момент жали, че не е позволен до народен съвет ”, добави Нинова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР